Hallon & björnbär med vit choklad och rostade nötter
En jättesnabb och enkel efterrätt, men väldigt fräsch och god! Det går utmärkt att förbereda yoghurten och rosta nötterna i förväg, men fyll glasen strax innan servering.

Tid: ca 10 minuter
4 portioner
4 portioner
Pris per portion: ca 15 kr
Ingredienser:
100 g nötter, t.ex. hasselnötter, valnötter
3-4 dl hallon och björnbär (färska eller frysta)
500g turkisk yoghurt
100g vit choklad
100 g nötter, t.ex. hasselnötter, valnötter
3-4 dl hallon och björnbär (färska eller frysta)
500g turkisk yoghurt
100g vit choklad
Gör såhär:
1. Rosta nötterna i en het stekpanna.
2. Finhacka chokladen och blanda med turkisk yoghurt.
3. Lägg bären i botten av glasen och fördela yoghurten över bären i glasen. Toppa med rostade nötter.
3. Lägg bären i botten av glasen och fördela yoghurten över bären i glasen. Toppa med rostade nötter.
Receptet hittade jag här.