Panerad torsk med dillsås, ärtor, morötter och potatis

Tid: ca 30 min
4 portioner
Pris per portion: ca 17kr
Ingredienser:
1 paket panerad torsk (360 g)
800 g potatis
2 stora morötter
3 dl frysta gröna ärtor
1,5 dl majonäs
3 dl gräddfil
0,5 dl dill (färsk eller fryst)
0,5 dl gräslök (färsk eller fryst)
1 tsk pressad citron
Salt
Vitpeppar
Gör såhär:
1. Blanda majonäs, gräddfil, dill, gräslök och pressad citron i en skål. Smaka av med salt och vitpeppar. Låt såsen stå i kylen fram tills servering.
2. Koka potatisen. Stek fisken på medelstark värme i ca 15 minuter. Vänd ibland på fisken.
3. Skala morötterna och skär dem i mindre bitar. Koka upp en kastrull med vatten. Salta och låt morötterna koka i ca 7 minuter.
4. Koka ärtorna enligt instruktioner på förpackningen.