Vegansk schnitzel med bulgursallad

Tid: ca 30 min
4 portioner
Pris per portion: ca 30kr
Ingredienser:
1 paket veganska schnitzlar
4 portioner bulgur
1 granatäpple
1 liten rödlök
1 citron
40g pinjenötter
40 russin
1 påse ruccola
1 knippe mynta
1 liten chili
1 tsk socker
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar
Olivolja
Gör såhär:
1. Rosta pinjenötterna i en stekpanna
2. Koka bulgur enligt instruktionerna på förpackningen. Stek schnitzlarna i olivolja.
3. Finhacka rödlök. Kärna ur granatäpplet. Blanda bulgur med rödlök, granatäpple, russin, pinjenötter, ruccola och hackad mynta.
4. Finhacka chili och vitlök. Blanda med pressad citron, socker, salt och peppar. Häll dressingen över bulgursalladen.