Wrap med tacokyckling och vitkål
En enkel, god och fräsch kycklingwrap!

Tid: ca 25 min
4 portioner
Pris per portion: 45kr
Ingredienser:
1kg kyckling
1 påse tacokrydda
2 dl matyoghurt
1/2 vitkål
1/2 citron, saften
3 msk vit balsamvinäger
3 msk olivolja
1 msk flytande honung
8 tortillabröd
1 romansallad
1 ask körsbärstomater
Salt och svarrpeppar
Smör/olja att steka i
Gör såhär:
1. Blanda vit balsamvinäger, olivolja, citron, honung i en stor skål.
2. Strimla vitkålen med en osthyvel och blanda i vitkålen i dressingen. Smaka av med salt och peppar. Ställ in i kylen.
3. Skär kycklingen i smala strimlor och stek tills de fått färg. Salta och peppra.
4. Häll tacokryddan på kycklingen och låt steka några minuter.
5. Sänk värmen och tillsätt matyoghurt. Låt buttra några minuter.
6. Skölj romansalladen, skölj tomaterna och halvera dem. Värm tortillabröden i micron i någon minut.
